ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR

VISIE

We willen graag dat iedere klant zich thuis voelt in onze salon. Daarom besteden we veel aandacht aan de sfeer in onze zaak. We willen de salon zijn waar u met al uw haarwensen terechtkunt. Daarom volgen we de nieuwste ontwikkelingen in ons vak. Dat maakt Vision Hairstyling tot een complete salon waar stylisten het beste van hun professie laten zien én zorgen dat u op uw gemak bent.

WERKWIJZE

Een bezoek aan Vision Hairstyling is een moment van aandacht en ontspanning voor uzelf. Onze stylisten nemen de tijd voor u. Elke behandeling start met een persoonlijk en uitgebreid advies. Uw wensen zijn altijd het uitgangspunt. Tijdens de behandeling vertellen onze stylisten wat zij met uw haar en hoofdhuid gaan doen, welke producten zij gebruiken en waarom.

WIE ZIJN WIJ

Nicole

Nicole

Nicole is de oprichtster van Vision Hairstyling. Zij leidt de salon sinds 2002 en heeft veel aandacht voor ontwikkeling; van haarzelf maar ook van de medewerkers in de salon. Haar visie is dat je klanten alleen het allerbeste kunt bieden als je bijblijft in het snel veranderende kappersvak. Met haar gedrevenheid stimuleert zij mensen om het optimale uit zichzelf te halen. Zo krijgt u de hoogste kwaliteit waar Vision Hairstyling voor staat.

Aanwezig op dinsdagochtend, woensdag, vrijdag overdag en avond en zaterdag tot 13.00 uur.

Jessica

Jessica

Jessica is naast topstyliste onderdeel van het management van Vision Hairstyling. Deze vakfanaat is een expert in het creëren van de laatste trends op het gebied van alle facetten van het kappersvak voor zowel dames als heren. Door de vele producttrainingen die zij volgt, kunt u al uw vragen over haar en hoofdhuid problemen aan haar stellen.

Aanwezig op dinsdag, donderdag overdag + avond, vrijdag en zaterdagmiddag.

Danielle

Danielle

Danielle is een zeer vakkundige en breed inzetbare styliste in onze salon. Als u tijdens een behandeling echt tot rust wilt komen, dan bent u bij haar in goede handen. Met haar persoonlijke aandacht en door haar brede ervaring voelt Danielle haarfijn aan waar u behoefte aan heeft. Ook mannen kunnen bij haar terecht voor een ‘heren de luxe’ behandeling en baardtrim. U gaat ontspannen en herboren weer de deur uit.

Aanwezig op dinsdagochtend, donderdag overdag + avond

Melissa

Melissa

Melissa heeft zich ontwikkeld van leerling tot een bekwame haarstyliste binnen ons team. En dit is nog niet alles… in januari 2020 rondt zij haar opleiding visagie af. Met passie en plezier creëert zij mooie kleuringen en up-to-date coupes voor zowel dames als heren. Ze geeft daarbij een passend advies, zodat u uw haar goed kan verzorgen en in model kan brengen. En dit is nog niet alles… in januari 2020 heeft zij haar opleiding visagie afgerond. Melissa is inmiddels gespecialiseerd in opsteken en bruidskapsels.

Aanwezig op dinsdag, woensdag, vrijdagmiddag + avond en zaterdag

Romy

Romy

Romy is het aanstormend talent van Vision Hairstyling. Deze jonge, gedreven en leergierige salon- assistente wil alle kneepjes van het kappersvak leren. De kunst van het kleuren bezit zij al en haar productkennis van verzorgingsproducten deelt zij graag met u. Van deze topper gaat u nog veel horen.

Aanwezig op woensdag, donderdag overdag + avond, vrijdagochtend en zaterdag

groen

Janneke

Janneke loop op vrijdag stage bij Vision Hairstyling.