ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR

VISIE

We willen graag dat iedere klant zich thuis voelt in onze salon. Daarom besteden we veel aandacht aan de sfeer in onze zaak. We willen de salon zijn waar u met al uw haarwensen terechtkunt. Daarom volgen we de nieuwste ontwikkelingen in ons vak. Dat maakt Vision Hairstyling tot een complete salon waar stylisten het beste van hun professie laten zien én zorgen dat u op uw gemak bent.

WERKWIJZE

Een bezoek aan Vision Hairstyling is een moment van aandacht en ontspanning voor uzelf. Onze stylisten nemen de tijd voor u. Elke behandeling start met een persoonlijk en uitgebreid advies. Uw wensen zijn altijd het uitgangspunt. Tijdens de behandeling vertellen onze stylisten wat zij met uw haar en hoofdhuid gaan doen, welke producten zij gebruiken en waarom.

WIE ZIJN WIJ

nicole

Nicole

Nicole is de oprichtster van Vision Hairstyling. Zij leidt de salon sinds 2002 en heeft veel aandacht voor ontwikkeling; van haarzelf maar ook van de medewerkers in de salon. Haar visie is dat je klanten alleen het allerbeste kunt bieden als je bijblijft in het snel veranderende kappersvak. Met haar gedrevenheid stimuleert zij mensen om het optimale uit zichzelf te halen. Zo krijgt u de hoogste kwaliteit waar Vision Hairstyling voor staat.

Aanwezig op dinsdagochtend, woensdag, donderdag vrijdag en zaterdag.

Danielle

Danielle

Danielle is een zeer vakkundige en breed inzetbare styliste in onze salon. Als u tijdens een behandeling echt tot rust wilt komen, dan bent u bij haar in goede handen. Met haar persoonlijke aandacht en door haar brede ervaring voelt Danielle haarfijn aan waar u behoefte aan heeft. Ook mannen kunnen bij haar terecht voor een ‘heren de luxe’ behandeling en baardtrim. U gaat ontspannen en herboren weer de deur uit.

Aanwezig op dinsdagochtend, donderdag overdag + avond

janneke

Janneke

Janneke is onze enthousiaste en leergierige salonassistente. Zij legt klanten graag in de watten en voorziet u van een mooie kleur of highlights / lowlights. Deze harde werkster heeft in 2023 haar opleiding afgerond en doet haar uiterste best om iedere dag bij te leren. Heeft u een vraag over een product? Vraag het Janneke gerust, ze deelt heel graag haar productkennis met u.

Aanwezig op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Guusje

Guusje

Guusje ons aanstormend talent. Deze jonge, gedreven en leergierige stagiaire wil alle kneepjes van het vak leren. Omdat Vision Hairstyling veel aandacht besteed t aan ontwikkeling van medewerkers, is zij hier op het juiste adres om zich te ontwikkelen tot haarstylist.

Aanwezig op dinsdag en zaterdag.