ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR

VISIE

We willen graag dat iedere klant zich thuis voelt in onze salon. Daarom besteden we veel aandacht aan de sfeer in onze zaak. We willen de salon zijn waar u met al uw haarwensen terechtkunt. Daarom volgen we de nieuwste ontwikkelingen in ons vak. Dat maakt Vision Hairstyling tot een complete salon waar stylisten het beste van hun professie laten zien én zorgen dat u op uw gemak bent.

WERKWIJZE

Een bezoek aan Vision Hairstyling is een moment van aandacht en ontspanning voor uzelf. Onze stylisten nemen de tijd voor u. Elke behandeling start met een persoonlijk en uitgebreid advies. Uw wensen zijn altijd het uitgangspunt. Tijdens de behandeling vertellen onze stylisten wat zij met uw haar en hoofdhuid gaan doen, welke producten zij gebruiken en waarom.

WIE ZIJN WIJ

nicole

Nicole

Nicole is de oprichtster van Vision Hairstyling. Zij leidt de salon sinds 2002 en heeft veel aandacht voor ontwikkeling; van haarzelf maar ook van de medewerkers in de salon. Haar visie is dat je klanten alleen het allerbeste kunt bieden als je bijblijft in het snel veranderende kappersvak. Met haar gedrevenheid stimuleert zij mensen om het optimale uit zichzelf te halen. Zo krijgt u de hoogste kwaliteit waar Vision Hairstyling voor staat.

Aanwezig op dinsdagochtend, woensdag, donderdag vrijdag en zaterdag.

Melissa

Melissa

Melissa heeft zich ontwikkeld tot een bekwame allround haarstyliste binnen ons team.
Met veel passie, plezier en kennis creëert zij mooie kleuringen en up-to-date coupes voor zowel dames als heren. Ze geeft daarbij een passend advies, zodat u uw haar goed kan verzorgen en in model kan brengen. In 2020 heeft zij haar Visagie opleiding afgerond. Ook heeft zij zich gespecialiseerd in het opsteken en bruidskapsels.

Aanwezig op dinsdag woensdag vrijdag en zaterdag.

Danielle

Danielle

Danielle is een zeer vakkundige en breed inzetbare styliste in onze salon. Als u tijdens een behandeling echt tot rust wilt komen, dan bent u bij haar in goede handen. Met haar persoonlijke aandacht en door haar brede ervaring voelt Danielle haarfijn aan waar u behoefte aan heeft. Ook mannen kunnen bij haar terecht voor een ‘heren de luxe’ behandeling en baardtrim. U gaat ontspannen en herboren weer de deur uit.

Aanwezig op dinsdagochtend, donderdag overdag + avond

mandy-gj

Mandy

Mandy is een zeer ervaren topstylist en color specialist met ruim 34 jaar ervaring in het vak. De passie die zij voor haar vak heeft straalt ze dan ook uit. Mandy is zeer creatief, beheerst verschillende knip- en kleurtechnieken en geeft daarbij een goed advies op maat. Zowel dames als heren kunnen bij haar terecht voor een behandeling naar wens. Mandy: ‘een klant moet altijd volledig tevreden de salon verlaten’.

Aanwezig op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Daimy

Daimy

Daimy loopt vol enthousiasme stage in onze salon. Zij wilde van kleins af aan al kapster worden. In september 2020 september is zij gestart met de kappersopleiding in Breda.

Aanwezig op Dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag