ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR

VISIE

We willen graag dat iedere klant zich thuis voelt in onze salon. Daarom besteden we veel aandacht aan de sfeer in onze zaak. We willen de salon zijn waar u met al uw haarwensen terechtkunt. Daarom volgen we de nieuwste ontwikkelingen in ons vak. Dat maakt Vision Hairstyling tot een complete salon waar stylisten het beste van hun professie laten zien én zorgen dat u op uw gemak bent.

WERKWIJZE

Een bezoek aan Vision Hairstyling is een moment van aandacht en ontspanning voor uzelf. Onze stylisten nemen de tijd voor u. Elke behandeling start met een persoonlijk en uitgebreid advies. Uw wensen zijn altijd het uitgangspunt. Tijdens de behandeling vertellen onze stylisten wat zij met uw haar en hoofdhuid gaan doen, welke producten zij gebruiken en waarom.

WIE ZIJN WIJ

NICOLE

Nicole

Nicole is eigenaresse van Vision Hairstyling. Zij leidt de salon sinds 2002. Ontwikkeling krijgt bij haar alle aandacht; van haarzelf maar vooral van de medewerkers in de salon. Haar visie is dat je klanten alleen het allerbeste kunt bieden als je bijblijft in het snel veranderende kappersvak. In alle rust stimuleert zij mensen om het beste uit zichzelf te halen. Zo krijgt u als klant het beste resultaat.

Aanwezig op woensdag, vrijdag en zaterdag.

JESSICA

Jessica

Jessica is assistent-bedrijfsleidster. Deze haarstyliste weet alles van haren en de hoofhuid. Uw vragen over haar- of hoofdhuidproblemen kunt u gerust aan haar stellen. Vanuit haar productkennis kan Jessica u goed adviseren over het gebruik van de juiste producten. Ook heeft zij volop ideeën over nieuwe creaties.

Aanwezig op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Danielle

Danielle

Danielle is als allround haarstylist inzetbaar in alle facetten van het vak. Als u tijdens een behandeling echt tot rust wilt komen, dan bent u bij Danielle aan het goede adres. Met haar persoonlijke aandacht voelt Danielle haarfijn aan waar u behoefte aan heeft. Ook de heren kunnen bij haar terecht voor een luxe scheerbehandeling met het mes. U gaat ontspannen en verkwikt weer de deur uit.

Aanwezig op dinsdagmiddag, vrijdag en zaterdag.

image1

Miriam

Aanwezig op donderdag, vrijdag en zaterdag

image2

Nienke

Aanwezig op woensdag, vrijdag en zaterdag

MELISSA

Melissa

Melissa is het aanstormend talent van Vision Hairstyling. Deze jonge, gedreven en leergierige hairstylist wil alle kneepjes van het kappersvak leren. Haar productkennis van verzorgingsproducten deelt zij graag met u. Voor advies over verzorgingsproducten kunt u dan ook bij haar terecht.

Aanwezig op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Op donderdagavond (koopavond) rouleren de medewerkers!