ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR

VISIE

We willen graag dat iedere klant zich thuis voelt in onze salon. Daarom besteden we veel aandacht aan de sfeer in onze zaak. We willen de salon zijn waar u met al uw haarwensen terechtkunt. Daarom volgen we de nieuwste ontwikkelingen in ons vak. Dat maakt Vision Hairstyling tot een complete salon waar stylisten het beste van hun professie laten zien én zorgen dat u op uw gemak bent.

WERKWIJZE

Een bezoek aan Vision Hairstyling is een moment van aandacht en ontspanning voor uzelf. Onze stylisten nemen de tijd voor u. Elke behandeling start met een persoonlijk en uitgebreid advies. Uw wensen zijn altijd het uitgangspunt. Tijdens de behandeling vertellen onze stylisten wat zij met uw haar en hoofdhuid gaan doen, welke producten zij gebruiken en waarom.

WIE ZIJN WIJ

nicole

Nicole

Nicole is de oprichtster van Vision Hairstyling. Zij leidt de salon sinds 2002 en heeft veel aandacht voor ontwikkeling; van haarzelf maar ook van de medewerkers in de salon. Haar visie is dat je klanten alleen het allerbeste kunt bieden als je bijblijft in het snel veranderende kappersvak. Met haar gedrevenheid stimuleert zij mensen om het optimale uit zichzelf te halen. Zo krijgt u de hoogste kwaliteit waar Vision Hairstyling voor staat.

Aanwezig op dinsdagochtend, woensdag, vrijdag overdag en avond en zaterdag tot 13.00 uur.

Jessica

Jessica

Jessica is naast topstyliste onderdeel van het management van Vision Hairstyling. Deze vakfanaat is een expert in het creëren van de laatste trends op het gebied van alle facetten van het kappersvak voor zowel dames als heren. Door de vele producttrainingen die zij volgt, kunt u al uw vragen over haar en hoofdhuid problemen aan haar stellen.

Aanwezig op dinsdag, donderdag overdag + avond, vrijdag en zaterdagmiddag.

Danielle

Danielle

Danielle is een zeer vakkundige en breed inzetbare styliste in onze salon. Als u tijdens een behandeling echt tot rust wilt komen, dan bent u bij haar in goede handen. Met haar persoonlijke aandacht en door haar brede ervaring voelt Danielle haarfijn aan waar u behoefte aan heeft. Ook mannen kunnen bij haar terecht voor een ‘heren de luxe’ behandeling en baardtrim. U gaat ontspannen en herboren weer de deur uit.

Aanwezig op dinsdagochtend, donderdag overdag + avond

Melissa

Melissa

Melissa heeft zich ontwikkeld tot een bekwame haarstyliste binnen ons team. Met veel passie en plezier creëert zij mooie kleuringen en up-to-date coupes voor zowel dames als heren. Ze geeft daarbij een passend advies, zodat u uw haar goed kan verzorgen en in model kan brengen. In 2020 heeft zij haar Visagie opleiding afgerond. Ook heeft zij zich gespecialiseerd in het opsteken en bruidskapsels.

Aanwezig op dinsdag, woensdag, vrijdagmiddag + avond en zaterdag

Romy

Romy

Romy is het aanstormend talent van Vision Hairstyling. Deze jonge, gedreven en leergierige salon- assistente wil alle kneepjes van het kappersvak leren. De kunst van het kleuren bezit zij al en haar productkennis van verzorgingsproducten deelt zij graag met u. Van deze topper gaat u nog veel horen.

Aanwezig op woensdag, donderdag overdag + avond, vrijdagochtend en zaterdag

Debora

Debora

Debora is een allround hairstylist met een brede kennis die up to date is.
U kunt ontspannen bij haar in de stoel plaats nemen, ze geeft u graag een persoonlijk advies en deelt haar ideeën. Voor een mooie creatieve kleur en een frisse nieuwe coupe bent u bij haar aan het juiste adres.

Aanwezig op donderdag + avond, vrijdag + avond en zaterdag.

Daimy

Daimy

Daimy loopt vol enthousiasme stage in onze salon. Zij wilde van kleins af aan al kapster worden. In september 2020 september is zij gestart met de kappersopleiding in Breda.

Aanwezig op dinsdag, vrijdag en zaterdag.