BEHANDELINGEN

KNIPPEN

Haren knippen is onze passie. Bij Vision werken we samen met u toe naar het beste knipresultaat. Op het gebied van haren knippen ontwikkelen we ons voortdurend verder. Regelmatig volgen we trainingen in binnen- en buitenland om de laatste kniptechnieken en trends op uw haar te kunnen toepassen. Boek nu een afspraak voor knippen.

STIJLEN

Bij Vision Hairstyling kunt u ook alleen terecht om uw haar te laten stijlen. Bent u zelf niet handig met uw haar? Laat dan ons in een handomdraai het werk doen. We geven u graag tips voor thuis om mooie creaties met een krultang, stijltang of onze hotstyler. Vraag naar de opties aan uw favoriete hairstyliste.

KLEUREN

Bij Vision Hairstyling hebben we veel ervaring met het kleuren van haren. Bijna alle kleurwensen zijn mogelijk door onze creativiteit en kleurenkennis in combinatie met de producten van Z-one. De mogelijkheden en kleurcombinaties zijn eindeloos; van uitgroeikleuring tot creatieve kleuringen. Natuurlijk kunt u ook terecht bij ons voor highlights, free hand technieken en balayage etc. Onze kennis en kunde zijn erg breed met betrekking tot mode gerelateerde kleuren. Boek nu een afspraak voor een haarkleuring.

VERZORGEN

Een goede haarverzorging is de basis voor mooi en gezond haar. Uw haren vertellen iets over uw welzijn. Glanst uw haar en ziet het er vol uit, dan is de kans groot dat u lekker in uw vel zit. Met aandacht voor de haarverzorging investeert u in uw welzijn. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar en hoofdhuidproblemen. Persoonlijk advies nodig over de beste haarverzorgingsproducten voor uw haar? Vraag het aan onze medewerkers.

RELAXEN

Heerlijk ontspannen? Dat kan in onze relaxruimte. Neem plaats in de massagestoel. Terwijl uw hoofd uitgebreid wordt gemasseerd tijdens het wassen, krijgt u ook een drukpuntenmassage. In de relaxruimte kunt u ook terecht voor de luxe scheerbehandeling voor heren. Met muziek, kaarsen en etherische oliën creëren wij de ideale sfeer om te ontspannen.

MAKE-UP

Advies nodig? Of uw make-up professioneel laten aanbrengen? Boek een make-up behandeling of een touch-up. Natuurlijk verzorgen we ook bruidsmake-up. Met aandacht en met gebruik van visagietechnieken brengen onze stylisten de make-up bij u aan. Voor een stralend effect tijdens uw bruiloft of bij andere feesten of bijzondere gebeurtenissen. We werken met de make-up lijn van beMineral; een make-uplijn met zuivere mineralen.

BRUIDS- & FEESTKAPSELS

Trouwplannen of andere speciale gelegenheden in de planning zoals een gala, examen of afdansen? Vision Hairstyling verzorgt bruids- en feestkapsels, en/of een mooie avond- of dag make-up in de salon of bij u thuis. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

STICHTING HAARWENSEN

Bij Vision Hairstyling kunt u uw haar laten afknippen en doneren aan Stichting Haarwensen. Deze stichting maakt pruiken van echt haar voor kinderen die kaal worden (bijvoorbeeld door een chemokuur). Wilt u uw haar doneren? Wij knippen uw haar daarna mooi in model. Wij versturen de schone en droge vlecht en doneren het bedrag voor deze knipbeurt, dat u hebt betaald, aan Stichting Haarwensen. Na ontvangst krijgt u een bevestiging van Stichting Haarwensen.

Je haar moet aan deze voorwaarden voldoen:

    • minimale 35cm los gemeten.
    • zacht en soepel aanvoelen
    • natuurlijke kleur (géén geverfd, geblondeerd of grijs haar)