BEHANDELINGEN

KNIPPEN

Haren knippen is onze passie. Bij Vision werken we samen met u toe naar het beste knipresultaat. Op het gebied van haren knippen ontwikkelen we ons voortdurend verder. Regelmatig volgen we trainingen in binnen- en buitenland om de laatste kniptechnieken en trends op uw haar te kunnen toepassen. Boek nu een afspraak voor knippen.

KLEUREN

Bij Vision Hairstyling hebben we veel ervaring met het kleuren van haren. Bijna alle kleurresultaten zijn mogelijk door de inzet van onze kleurenkennis in combinatie met de kleurproducten van Z-one. De kleurencombinaties zijn eindeloos! Boek nu een afspraak voor het laten kleuren van uw haar.

SCHEREN

Speciaal voor mannen bieden we een luxe scheerbehandeling met het mes. In onze relaxruimte krijgen uw baard en huid alle aandacht. Uiteraard houden we rekening met uw baardgroeirichting. De verkwikkende behandeling bestaat uit het uitgebreid reinigen van uw huid, het scheren met het mes en de nabehandeling met een voedende dagcrème en aftershave. Deze behandeling van 30 a 45 minuten is een relaxmoment voor mannen die het traditionele barbiermoment willen ervaren. Apart te boeken of in combinatie met een kappersbehandeling. Boek nu een afspraak voor scheren.

VERZORGEN

Een goede haarverzorging is de basis voor mooi en gezond haar. Uw haren vertellen iets over uw welzijn. Glanst uw haar en ziet het er vol uit, dan is de kans groot dat u lekker in uw vel zit. Met aandacht voor een goede haarverzorging investeert u in uw welzijn. Persoonlijk advies nodig over de beste haarverzorgingsproducten voor uw haar? Vraag het aan onze medewerkers.

RELAXEN

Heerlijk ontspannen? Dat kan in onze relaxruimte. Neem plaats in de massagestoel. Terwijl uw hoofd uitgebreid wordt gemasseerd tijdens het wassen, krijgt u ook een drukpuntenmassage. In de relaxruimte kunt u ook terecht voor de luxe scheerbehandeling voor heren. Met muziek, kaarsen en etherische oliën creëren wij de ideale sfeer om te ontspannen.

MAKE-UP

Advies nodig? Of uw make-up professioneel laten aanbrengen? Boek een make-up behandeling of een touch-up. Natuurlijk verzorgen we ook bruidsmake-up. Met aandacht en met gebruik van visagietechnieken brengen onze stylisten de make-up bij u aan. Voor een stralend effect tijdens uw bruiloft of bij andere feesten of bijzondere gebeurtenissen. We werken met de make-up lijn van beMineral; een make-uplijn met zuivere mineralen.

BRUIDS- & FEESTKAPSELS

Trouwplannen of andere speciale gelegenheden in de planning zoals een gala, examen of afdansen? Vision Hairstyling verzorgt bruids- en feestkapsels, in de salon of bij u thuis. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, tarieven en de combinatie met een relaxbehandeling.

STICHTING HAARWENSEN

Vision Hairstyling is een van de salons waar jij je haar kan laten afknippen voor Stichting haarwensen. Stichting haarwensen maakt pruiken van echt haar voor kinderen die kaal worden (bijvoorbeeld door een chemokuur). Wil jij je haar doneren? Wij knippen jouw haar voor dit doel gratis af en sturen de schone en droge vlecht op naar Stichting haarwensen. Na ontvangst krijg je een bevestiging van Stichting haarwensen.

Je haar moet aan deze voorwaarden voldoen:

    • minimaal 30 cm (los gemeten)
    • zacht en soepel aanvoelen
    • natuurlijke kleur (géén geverfd, geblondeerd of grijs haar)