Lieve klanten,

Helaas moeten ook onze deuren gesloten blijven. Ons kappershart huilt!

Alle afspraken die in onze agenda staan tot en met 09-02-2021 komen te vervallen
Online boeken is momenteel niet mogelijk.

Zodra we zeker weten wanneer we weer open mogen bellen wij u persoonlijk op om een nieuwe afspraak in te plannen. Wij bellen op volgorde van de vervallen afspraken. Heeft u nog geen afspraak laat het ons weten, dan zetten wij u op de lijst en bellen wij u.

We staan graag voor jullie klaar de komende weken. Heeft u vragen, is uw favoriete product op of wilt u een cadeaubon hebben kunt u ons bereiken via de mail, Whatsapp of telefonisch.

Voor bestaande klanten kunnen wij een colorkit aanbieden deze wordt op huidig kleurrecept klaargemaakt en moet binnen een uur aangebracht worden. Zie voorwaarden/gebruiksaanwijzing.

Producten, cadeaubonnen en colorkits bezorgen we bij u thuis. Betaling geschiedt vooraf via tikkie of contant & gepast bij het afleveren. Voor bestelling onder de €30,- wordt €2,50 bezorgkosten in rekening gebracht.

Blijf gezond en tot snel.

Liefs team Vision Hairstyling

WELKOM BIJ VISION HAIRSTYLING

Uiteraard staat hygiëne bij ons hoog in het vaandel. In onze ruime salon kunnen wij de 1,5 meter maatregel garanderen. Onze openingstijden zijn verruimd en het team is met aangepaste bezetting aanwezig. Wij werken conform de richtlijnen van het RIVM en dragen mondkapjes. Dit vragen wij ook vriendelijk aan u. Heeft u geen mondkapje bij, dan kunt u voor € 1 een mondkapje in de salon kopen.

Wij vragen u om uw geduld tijdens het maken van een afspraak. Dit kan via de website, de app of telefonisch.

Heeft u onverhoopt gezondheidsklachten, dan vragen wij u om de afspraak te verzetten. Bij binnenkomst graag de instructies van onze medewerkers respecteren. Blijf gezond!

Team Vision Hairstyling

EEN AFSPRAAK IS ZO GEMAAKT

TELEFONISCH, ONLINE OF VIA DE KAPPERSAPP?

U kunt bij ons op elk moment van de dag online of via de app (tot 10 min van tevoren) een afspraak inplannen. Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens openingstijden.
Voor onze app: installeer de app kapper, toets Vision Hairstyling in en plan uw afspraak.

Vraag over behandelingen en/of prijzen?

De prijslijst van onze behandelingen vindt u hier.

De prijzen van de kleurbehandelingen zijn vanaf- prijzen. We berekenen de prijs op basis van uw haarlengte, haardikte, haarkwaliteit en de behandelingstijd. Onze stylisten beantwoorden uw vraag over de prijs van een kleurbehandeling persoonlijk in de salon.

Andere vragen over knip- of kleurbehandelingen beantwoorden we graag telefonisch of in de salon. Om uw vraag goed te beantwoorden, geven we via Facebook en mail geen advies of informatie over de prijs en aard van behandelingen.

BEL VOOR MEER INFORMATIE

AFSPRAAK ANNULEREN?

Natuurlijk kan het gebeuren dat u een afspraak heeft gemaakt, en dat uw plannen wijzigen. Laat het ons weten!

AFSPRAAK WIJZIGEN VIA DE APP
Als u via de app heeft geboekt, kunt u de afspraak tot 12 uur van tevoren zelf wijzigen of annuleren:

  1. Ga in de app naar tabblad afspraken.
  2. Selecteer de afspraak die eruit moet en verwijder deze.
  3. Maak via het plusteken (+) of in het beginscherm een nieuwe afspraak.

AFSPRAAK ONLINE WIJZIGEN
Heeft u online geboekt? Dan kunt u de afspraak tot 12 uur van tevoren annuleren. Klik onderaan op de bevestigingsmail.

Afspraken die op een andere manier zijn gemaakt, kunt u alleen telefonisch wijzigen of annuleren. Dus niet via mail of facebook. Graag 24 uur van tevoren in verband met onze planning.

VISION GEEFT TEVREDENHEIDSGARANTIE

Natuurlijk willen we dat u blij en tevreden bent met de resultaten van een knip- of kleurbehandeling. Heeft u toch twijfels, vragen op opmerkingen? Laat het ons binnen twee weken na de behandeling weten. Dan lossen wij het samen met u op. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Vision Hairstyling is lid van de ANKO, de werkgeversorganisatie voor kappers in Nederland.